Alce Nero Paradajkovo Syrové Pesto Bio 130 g
Odporúčané ponuky (1)
Najlacnejšie ponuky (1)
Recenzie
, zakúpené v Perfetto - NAJLEPŠIE CHUTE TALIANSKA
vynikajúci produkt, odporúčam.
Popis produktu
Alce Nero BIO Pesto Rosso, Červené paradajkové pesto, 130 g
Bio červené paradajkové pesto Alce nero obsahuje tie najlepšie organické sušené paradajky z Talianska. Červené pesto Alce nero je vyrobené z prvotriednych surovín obohatených o extra panenský olivový olej. Vyrába sa z talianskych a bio paradajok a vyznačuje sa jedinečnou chuťou. Pesto je veľmi hustá omáčka, ktorá dodáva výraznú chuť a štruktúru a je ideálna na cestoviny a bruschetty.
Zloženie: Rehydratované sušené paradajky 55 %*, Paradajková dreň 18 %*, Slnečnicový olej*, Paradajkový pretlak 7 %*, Extra panenský olivový olej*, Jablkový ocot*, Syr Parmigiano Reggiano DOP* (kravské mlieko*, soľ, sy * (ovčie mlieko*, syridlo, soľ), soľ, korenie*, chilli*. *certifikované BIO (organické) zložky
Nutričné hodnoty na 100 g výrobku:
Energia 605 kJ / 144 kcal
Tuky 12 g z toho nasýtené mastné kyseliny 2,0 g
Sacharidy 5,2 g z toho cukry 3,9 g
Vláknina 3,0 g
Bielkoviny 2,3 g
Soľ 2,2 g
- Alergény: Obsahuje mlieko
- Obsah balenia: 130 g
- Skladovanie: Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 3-4 dní.
- Právny názov: Červené pesto s bio sušenými cherry paradajkami
- Bio certifikát: CZ-BIO-002
- Miesto výroby: Via Cervese 364 - Cesena, Taliansko
Tip na recept:
Závin s houbami, hlávkovým zelím a červeným pestem
Ingrediencie (pre 6 osôb):
- 200 g organickej mäkkej pšeničnej múky
- 3 čerstvé bio vajcia
- Extra panenský olivový olej
- 200 g polozrelého pecorina
- 500 g hríbov
- 3 vetvičky tymiánu
- 500 g kapustových listov
- 70 g Alce Nero bio červeného pesta
- Soľ a korenie
- Doba prípravy: 30-60 minút
- Obtiažnosť prípravy: stredná
Postup prípravy:
- Do misy pridajte múku, 20 g oleja, 2 g soli, vajcia, štipku korenia a 70 ml vlažnej vody.
- Zmes premiešajte, aby ste získali hladké a mäkké cesto. Zabaľte ho do potravinárskej fólie a nechajte odpočinúť na teplom mieste.
- Medzitým opláchnite a nakrájajte huby. Kel zbavte jadrovníka a listy nahrubo nakrájajte.
- Huby opražte na kvapke oleja so štipkou soli dozlatista. Pridajte hlávkovú kapustu a miešajte, kým mierne nezvädne.
- Nastrúhajte syr na strúhadle s veľkými otvormi, potom vmiešajte 2 vajcia, štipku soli a pridajte teplú zeleninu.
- Cesto rozvaľkajte na obdĺžnikový plech, pridajte dlhý pruh náplne, závin zrolujte a na oboch koncoch uzavrite.
- Položte na plech vyložený papierom na pečenie a pečte v rúre predhriatej na 200 °C asi 35 minút.
Pozrite sa, kde môžete produkt kúpiť:
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.
Hodnotenia produktu
, zakúpené v Perfetto - NAJLEPŠIE CHUTE TALIANSKA
vynikajúci produkt, odporúčam.