Alce Nero Bazalkové Pesto Bio 130 g
Odporúčané ponuky (1)
Najlacnejšie ponuky (1)
Recenzie
, zakúpené v Perfetto - NAJLEPŠIE CHUTE TALIANSKA
vynikajúci produkt, odporúčam.
Popis produktu
Alce Nero BIO Pesto Genovese, Bazalkové pesto, 130 g
Bio bazalkové pesto Alce Nero sa vyrába z vybraných surovín vrátane talianskej bio bazalky a je obohatené o extra panenský olivový olej. Pesto je veľmi hustá omáčka, ktorá je ideálna na ochutenie cestovín všetkých tvarov a veľkostí alebo na prípravu lahodných aperitívov.
Zloženie: Bazalková pasta* (46 %) [bazalka* (41 %), slnečnicový olej*, soľ], Slnečnicový olej*, Extra panenský olivový olej*, Kešu orechy*, Syr Parmigiano Reggiano DOP* (2,5 %) (kravské mlieko *, soľ, syridlo), syr pecorino* (ovčie mlieko*, syridlo, soľ), soľ, píniové oriešky* (0,9 %), cesnak*. *certifikované BIO (organické) zložky
Nutričné hodnoty na 100 g výrobku:
Energia 1940 kJ / 462 kcal
Tuky 47 g z toho nasýtené mastné kyseliny 6,7 g
Sacharidy 5,1 g z toho cukry 2,7 g
Vláknina 1,0 g
Bielkoviny 4,2 g
Soľ 2,7 g
- Alergény: Obsahuje mlieko a orechy
- Obsah balenia: 130 g
- Skladovanie: Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 3-4 dní.
- Právny názov: Červené pesto s bio sušenými cherry paradajkami
- Bio certifikát: CZ-BIO-002
- Miesto výroby: Via Cervese 364 - Cesena, Taliansko
Tip na recept:
Špaldová focaccia s jarnou zeleninou
Ingrediencie:
- 500 g bio celozrnnej špaldovej múky
- 350 ml vody izbovej teploty
- 10 g čerstvého droždia
- 1 čajová lyžička kvetového medu
- 9 g kuchynskej soli
- Extra panenský olivový olej
- Soľné vločky
- 10 cukiet s kvetom
- 4 špičky špargle
- 250 g čerstvého smotanového syra crescenza
- 100 g bio pesta Alce Nero genovese
- 1 štipka soli
- Doba prípravy: viac ako 60 minút
- Obtiažnosť prípravy: stredná
Postup prípravy:
- Do misy dajte múku, rozdrobené droždie, med a soľ. Postupne pridajte vodu, 15 ml oleja a premiešajte, aby ste získali homogénne cesto.
- Cesto položíme na pracovnú dosku ľahko posypanú múkou a miesime preložením okrajov smerom k stredu.
- Cesto vložíme do nádoby vymastenej olejom,
prikryjeme potravinovou fóliou a necháme v chladničke pri teplote 5 ° C odpočívať asi 12 hodín.
- Cesto ešte raz prehneťte a nechajte ho asi 2 hodiny pri izbovej teplote.
- Hojne vymažte plech na pečenie. Cesto naň rozotrieme končekmi prstov a prikryjeme potravinovou fóliou. Necháme približne dve hodiny kysnúť.
- Focacciu vymažte tukom a posypte vločkami soli.
- Pečte v predhriatej statickej rúre pri 200° približne 25 minút, kým nezozlátne.
- Medzitým umyte zeleninu, zbavte ju stoniek a nakrájajte na jemné plátky. Špargľu odrežte žilnaté konce a nakrájajte ho na plátky, to isté urobte s cuketou.
- Zeleninu osmažte na nepriľnavej panvici s kvapkou oleja a 20 ml vody, kým nezmäkne.
- Odstavte z ohňa, pridajte cuketové kvety a premiešajte. Podľa chuti osoľte.
- Lyžicou rozmiešajte crescenzu, aby získala krémovú konzistenciu, v prípade potreby ju zrieďte trochou mlieka.
- Focacciu rozkrojte na polovicu. Potrieme vrstvou crescenzy, nasleduje vrstva pesta,
poukladáme zeleninou, prikryjeme pokrievkou a vložíme späť do rúry na 5 minút. Ihneď podávajte.
Pozrite sa, kde môžete produkt kúpiť:
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.
Hodnotenia produktu
, zakúpené v Perfetto - NAJLEPŠIE CHUTE TALIANSKA
vynikajúci produkt, odporúčam.